Németi Dávid

Sun 2007-11-25 23:55 (ISC)

Ezennel útjára indítjuk a „csinálj magadnak weblapot, ha nem akarod, hogy az NA blog rólad szóló postja jöjjön be első helyen a keresőkben a nevedre” sorozatot.

Az első kolléga akit bemutatunk, Dávid.

Dávid egy évvel előttem kezdte a programtervező matematikus szakot, és már rég el is végezte. Kb. 2002 óta az ISC magyar csapatát erősíti, jó munkásember, különösen fontos neki, hogy jól strukturált, intencionális, kompakt, megfelelően faktorált kódot adjon ki a kezei közül. Remekül lehet vele együtt dolgozni.

Mint az a képről is jól megfigyelhető, kedveli a high-tech kütyüket, gyengéje a James Bond style wireless headset. Munkájához hasonlóan az élet egyéb területein is magasak az elvárásai, ez sajnos időnként frusztrációt okoz nála. Ahogy egyszer valaki igen találóan megfogalmazta, „20 évvel később, a jövőben él.”

Van egy kedves felesége, Mónika, aki remekül főz. A Németi családdal szervezett program mindig kellemes időtöltés.

Egyszer volt úgy, hogy lesz nekik kutyájuk, de aztán mégsem.

Dávid humora nagyon hasonlít az enyémhez, mindig partner a beteg és vicces dolgok kitalálásában, például egy múltkori brainstormingolás során a fordított függőségű blog is az ő ötlete volt, bár ő maga sajnos még sem ilyen, sem sima blogot nem indított.